Jadłospis
Poniedziałek
03.02.25
| Zupa kapuśniak z ziemniakami i zieloną pietruszką, ( seler )* Makaron z serem białym, masłem i cukrem (gluten, laktoza)* Kompot wieloowocowy
| Wartość kalorycznna wynosi; 868 | 300 ml 302 g 200 ml
|
Wtorek
04.02.25 | Zupa krupnik z zieloną pietruszką (gluten, laktoza seler)* Kotlet mielony ( gluten, jajka )* Ziemniaki Marchew z groszkiem (gluten)* Kompot wieloowocowy
| Wartość kalorycznna wynosi; 1024 | 300 ml 90g 150 g 80 g 200 ml |
Środa
05.02.25
| Fasolka po bretońsku (gluten)* Bułka kajzerka Herbata z cytryną Drożdżówka mini
| Wartość kalorycznna wynosi; 787 | 300 g 1 szt 200 ml 1 szt |
Czwartek
06.02.25 | Rosół z makaronem i zieloną pietruszką (seler)* Pałeczka z kurczaka Ziemniaki Sałatka z kapusty pekińskiej Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 989 | 300 ml 1 szt 150 g 80 g 200 ml |
Piątek
07.02.25
| Zupa pomidorowa z ryżem i zieloną pietruszką (gluten,laktoza,seler)* Jajko gotowane Ziemniaki Sos chrzanowy Surówka z marchewki i jabłka Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 695
| 300 ml 1 szt 150 ml 100 ml 80 g 200 ml
|
Poniedziałek
10.02.25 | Zupa grochowa z makaronem i zieloną pietruszką (gluten, laktoza, seler)* Naleśniki z serem białym i dżemem (laktoza, gluten, jajka)* Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 888 | 300 ml 250 g 200 ml |
Wtorek
11.02.25
| Zupa grysikowa z zieloną pietruszką ( seler)* Schab w sosie ( gluten )* Ziemniaki Sałatka z czerwonej kapusty Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 812 | 300 ml 70 g\80 ml 150 g 80 g 200 ml
|
Środa
12.02.25 | Zupa ogórkowa z makaronem i zieloną pietruszką (gluten, laktoza, seler)* Prażone ziemniaki Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 979 | 300 ml 250 g 200 ml |
Czwartek
13.02.25 | Zupa koperkowa z ryżem (gluten,laktoza,seler)* Potrawka drobiowa (laktoza)* Ziemnaki Brokuł z masłem i bułką tartą Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 794 | 300 ml 80 g 150g 100 g 200 ml |
Piątek
14.02.25 | Zupa pieczarkowa z makaronem i zieloną pietruszką (gluten,laktoza,seler)* Paluszki rybne (gluten, jajka)* Ziemniaki Surówka z kapusty pekińskiej i pory Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 1161 | 300 ml 3 szt 150 g 80g 200 ml |
Szanowni Państwo,
* WYKAZ ALERGENÓW
W związku z funkcjonowaniem szkoły w reżimie sanitarnym i koniecznością ograniczenia kontaktów, od września 2020 r. wdrożony został w Gminie Oświęcim system wpłat za obiady na rachunek bankowy szkoły:
ABS Bank Spółdzielczy 06 8110 1023 2003 0302 3305 0004
Prosimy zapoznać się z następującymi zasadami i stosować je przy każdej wpłacie:
– dokonywać wpłat w naliczonej wysokości ( nie mniej, nie więcej);
– wpisywać w tytule przelewu – imię i nazwisko dziecka, klasa oraz za jaki okres jest wpłata (za jaki miesiąc), np. Jan Kowalski, kl.III, wpłata za obiady za m-c wrzesień 2020r.;
– terminowo regulować wpłaty – do 10-tego dnia następnego m-ca
– za dzień zapłaty przyjmuje się dzień wpływu środków na rachunek bankowy szkoły,
– za każdy dzień opóźnienia wpłaty naliczane będą odsetki ustawowe za zwłokę od zaległości.
Uwaga!
Płatność jest realizowana z dołu czyli po zamknięciu miesiąca – za faktycznie wykupione obiady.