Jadłospis
Poniedziałek
14.04.25
| Zupa grochowa z makaronem , kiełbasą, boczkiem i zieloną pietruszką (gluten, laktoza, seler)* Naleśnik z serem białym , naleśnik z dżemem ( laktoza, gluten )* Kompot wieloowocowy
| Wartość kalorycznna wynosi; 888 | 300 ml 250 g (2 szt) 200 ml
|
Wtorek
15.04.25 | Rosół z makaronem i zieloną pietruszką (seler)* Schab w sosie (gluten )* Ziemniaki Sałatka z czerwonej kapusty Kompot wieloowocowy
| Wartość kalorycznna wynosi; 828 | 300 ml 70g\80 ml 150 g 80g 200 ml |
Środa
16.04.25
| Zupa pomidorowa z ryżem i zieloną pietruszką, (gluten,laktoza,seler)* Prażone ziemniaki Herbata z cytryną
| Wartość kalorycznna wynosi; 945 | 300 ml 250g 200 ml
|
Czwartek
17.04.25 | * | Wartość kalorycznna wynosi; | |
Piątek
18.04.25
| *
| Wartość kalorycznna wynosi;
| |
Poniedziałek
21.04.25 | * | Wartość kalorycznna wynosi; | |
Wtorek
22.04.25
| * | Wartość kalorycznna wynosi; |
|
Środa
23.04.25 | Zupa grysikowa z zieloną pietruszką (seler )* Klopsy wieprzowe Ziemniaki Sos pieczarkowy Sałatka szwedzka Kompot wieloowocowy
| Wartość kalorycznna wynosi; 1243 | 300 ml 100 g 150 g 100 ml 80 g 200 ml
|
Czwartek
24.04.25 | Zupa koperkowa z ryżem i zieloną pietruszką (gluten, laktoza, seler)* Potrawka drobiowa ( laktoza )* Ziemniaki Fasolka szparagowa z bułką tartą Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 885 | 300 ml 80 g 150g 100 g 200 ml |
Piątek
25.04.25 | Zupa ogórkowa z makaronem i zieloną pietruszką (gluten, laktoza, seler)* Ryba miruna (gluten, jajka)* Ziemniaki Surówka z kiszonej kapusty Kompot wieloowocowy | Wartość kalorycznna wynosi; 1051 | 300 ml 90 g 150 g 80g 200 ml |
Szanowni Państwo,
* WYKAZ ALERGENÓW
W związku z funkcjonowaniem szkoły w reżimie sanitarnym i koniecznością ograniczenia kontaktów, od września 2020 r. wdrożony został w Gminie Oświęcim system wpłat za obiady na rachunek bankowy szkoły:
ABS Bank Spółdzielczy 06 8110 1023 2003 0302 3305 0004
Prosimy zapoznać się z następującymi zasadami i stosować je przy każdej wpłacie:
– dokonywać wpłat w naliczonej wysokości ( nie mniej, nie więcej);
– wpisywać w tytule przelewu – imię i nazwisko dziecka, klasa oraz za jaki okres jest wpłata (za jaki miesiąc), np. Jan Kowalski, kl.III, wpłata za obiady za m-c wrzesień 2020r.;
– terminowo regulować wpłaty – do 10-tego dnia następnego m-ca
– za dzień zapłaty przyjmuje się dzień wpływu środków na rachunek bankowy szkoły,
– za każdy dzień opóźnienia wpłaty naliczane będą odsetki ustawowe za zwłokę od zaległości.
Uwaga!
Płatność jest realizowana z dołu czyli po zamknięciu miesiąca – za faktycznie wykupione obiady.